Online Bloemen Bestellen

Of je nu een stoer of een hip boeket wilt, bij Boutique aux Fleurs krijg je altijd de allermooiste verse bloemen. Als je wilt, zetten we het boeket voor je in een vaas. Maak het jezelf gemakkelijk en sluit een bloemenabonnement bij ons af. Dan ben je steeds weer verzekerd van een prachtige bos verse bloemen in huis of bij je bedrijf. De frequentie bepaal jij.

Wil je graag een los boeket ophalen bij Boutique aux Fleurs? Dat kan als je dat vooraf telefonisch bij ons bestelt. Wij zetten het boeket voor je klaar en spreken af wanneer u het kunt ophalen.

Je kunt er ook voor kiezen om bloemen te laten bezorgen. Je kunt eenvoudig bloemen bestellen via ons bestelformulier. Daar kun je ook zien wat de bezorgkosten zijn.

Hip of stoer?

Bestel hier een boeket en betaal via bankoverschrijving op middels factuur. Je kunt kiezen uit twee soorten boeketten: hip of stoer.

Bezorgen of ophalen?

Voor het ophalen van een boeket, moet je telefonisch een afspraak maken. Boeketten moeten minimaal een dag van tevoren worden besteld. Ophalen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Wij zorgen dat je boeket klaar staat!

Als je wilt dat wij je boeket bezorgen, moet je het minimaal een dag van tevoren voor 11.00 uur bestellen. De bezorgkosten binnen de gehele gemeente Dinkelland bedragen € 3.50. Buiten de gemeente in overleg.

Hoe werkt het?

Selecteer de bestelling van uw keuze en het bedrag dat u hieraan wilt besteden.

U kunt uw persoonlijke boodschap toevoegen middels een kaartje.

Heeft u nog specifieke wensen? Geef dit aan in het veld ‘opmerkingen’.

Bestelt u een boeket, dan kunt u ervoor kiezen om deze mèt of zonder glazen vaas te laten bezorgen.

Wanneer u telefonisch contact heeft gehad over een bestelling vult u in dit veld ook de specificaties in. Vervolgens doorloopt u de rest van het bestellingsproces.

Betaling
* Particulier | Factuur wordt u toegezonden
* Direct | U maakt het bedrag over op onze rekening
* Zakelijk | We mailen u de rekening

Vragen
T: 06-53783691
M: info@boutiqueauxfleurs.nl

Succes met bestellen.

Scroll naar boven